Uniek project: van penthouse naar drie studio’s in twee weken

Uniek project: van penthouse naar drie studio’s in twee weken

Woningnood onder studenten? Wij dragen graag ons steentje bij om dit te helpen oplossen. Samen met Vestide – onderdeel van de Eindhovense corporatie Woonbedrijf – toveren we een voormalig penthouse aan de Pisanostraat in de lichtstad om tot drie studio’s bestemd voor studenten. In slechts twee weken. Een uniek kleinschalig project waarin we van Woonbedrijf het vertrouwen kregen om de regie te nemen. En, het eerste transformatieproject wat we voor Woonbedrijf uitvoeren.

Een comfortabel en fijn thuis

Wat we doen? Op dit moment zijn de renovatie en verbouwing in volle gang. In het voormalige penthouse in het complex aan de Pisanostraat komen drie studio’s. Ombouw, installaties, elektra: we pakken alles aan. Dat doen we samen met de experts van H&B Installaties en Sweegers Elektra. Een uitdagend project dus qua tijdsdruk, waar we alles uit de kast halen om de studenten straks te voorzien van een comfortabel en fijn thuis. Precies waar Vestide en Woonbedrijf voor staan!

De volledige regie

Een spannend project wordt het bouwtechnisch ook: we gaan deze klus namelijk in twee weken klaren. Dat is nodig, want we willen de studio’s graag zo snel mogelijk tot de beschikking van drie studenten stellen. Om een dergelijk project in goede banen te leiden, krijgen we de volledige regie. We ontzorgen Woonbedrijf van ontwerp tot oplevering. Dat doen we door te zorgen voor snelle en effectieve communicatie tussen alle uitvoerende partijen. Maar ook door de overige bewoners van het complex te informeren over de bouw. Kortom: we zitten er bovenop!

Houd onze socials in de gaten om straks het resultaat te zien!

Terug naar overzicht