Uniek project: van penthouse naar drie studio’s in twee weken

Uniek project: van penthouse naar drie studio’s in twee weken

Woningnood onder studenten? Wij dragen graag ons steentje bij om dit te helpen oplossen. Samen met Vestide – onderdeel van de Eindhovense corporatie Woonbedrijf – toverden we een voormalig penthouse aan de Pisanostraat in de lichtstad om tot drie studio’s bestemd voor studenten. In slechts twee weken. Een uniek kleinschalig project waarin we van Woonbedrijf het vertrouwen kregen om de regie te nemen. En, het eerste transformatieproject wat we voor Woonbedrijf uitvoeren.

Een comfortabel en fijn thuis

Wat we doen? In het voormalige penthouse in het complex aan de Pisanostraat maakten we drie studio’s. Ombouw, installaties, elektra: we pakten alles aan. Dat deden we samen met de experts van H&B Installaties en Sweegers Elektra. Een uitdagend project dus qua tijdsdruk, waar we alles uit de kast halen om de studenten te voorzien van een comfortabel en fijn thuis. Precies waar Vestide en Woonbedrijf voor staan!

De volledige regie

Een spannend project was het bouwtechnisch ook: we hebben deze klus namelijk in twee weken geklaard. Dat is nodig, want we wilden de studio’s graag zo snel mogelijk tot de beschikking stellen van drie studenten. Om een dergelijk project in goede banen te leiden, kregen we de volledige regie. We ontzorgden Woonbedrijf van ontwerp tot oplevering. Dat deden we door te zorgen voor snelle en effectieve communicatie tussen alle uitvoerende partijen. Maar ook door de overige bewoners van het complex te informeren over de bouw. Kortom: er bovenop zitten!

Terug naar overzicht