Uitnodiging voor een kop koffie

Uitnodiging voor een kop koffie

Géén centrale bijeenkomst voor al onze opdrachtgevers tegelijk in ons nieuwe kantoor in Eindhoven. In plaats daarvan een persoonlijke uitnodiging aan 18 woningcorporaties om op de koffie te komen. Tijdens een rondleiding gaan we op informele wijze de dialoog aan. Wat houdt ons bezig? Hoe loopt onze samenwerking? Welke ontwikkelingen zien we? Hoe gaan we om met duurzaamheid?

Onlangs ontvingen we bezoek van 14 mensen van Woonpartners. “Oeps”, was onze eerste reactie op de hoeveelheid aanmeldingen, “dat zijn er wel héél veel!” Maar des te warmer was ons onthaal. De corporatie investeert namelijk net zoveel in de manier van samenwerken als in de technische afspraken met haar co-makers. Dat zie je ook terug in de initiatieven van de corporatie speciaal voor haar ‘droompartners’. Zoals een bijeenkomst ‘Hostmanship’ en de regelmatig terugkerende fietstocht ‘Kijken in de Wijken’, waaraan onze vaklieden en servicecoördinatoren graag deelnemen.

Met een kopje koffie startten we bij onze nieuwe ‘duurzame inspiratie wand’. Langs presentatieborden op schildersezels namen we vervolgens in vogelvlucht iedereen mee in ons bedrijfsverhaal. Daarna zochten de collega’s van Woonpartners en Van der Meijs elkaar op bij de open werkplekken in het pand. Er werden veel ervaringen uitgewisseld en er werd volop gelachen. Het voelt alsof we één organisatie zijn.

Terug naar overzicht