Van der Meijs

Enthousiast, vakkundig en communicatief vaardig: dat is Van der Meijs, een familiebedrijf dat staat voor totaaloplossingen in vastgoedonderhoud. In bijna veertig jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf dat alle aspecten van het vakgebied beheerst. Van planmatig en dagelijks onderhoud tot energetische renovatie, en van houtschade- en glasherstel tot gevelreiniging. En alles daartussenin.

Ontwikkelen en innoveren

Wij zijn ervan overtuigd dat opdrachtgevers het beste af zijn wanneer het totale vastgoedonderhoud bij één bedrijf ligt. Qua kwaliteit én qua kosten. Daarom stellen we alles in het werk om zo compleet mogelijk te zijn in onze dienstverlening. Continu ontwikkelen en innoveren, dat is typisch Van der Meijs. Niet voor niets hebben we inmiddels ook een eigen timmerfabrieken, een consultancybureau voor onafhankelijk advies en bieden we totaaloplossingen in bewonerscommunicatie.

Oog voor mensen en hun omgeving

Plezierig samenwerken vinden we belangrijk. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met de bewoners en gebruikers van hun panden. Dit zie je terug in onze manier van werken, waarbij veel aandacht uitgaat naar overlastbeperking en goede communicatie. Dit verklaart waarom wij intussen een vaste partner zijn van vele woningcorporaties, zorginstellingen, beheermaatschappijen, scholen en recreatiebedrijven.

Draai uw scherm

Deze website werkt het beste als u het scherm draait