PSO-keurmerk trede 3 behaald

PSO-keurmerk trede 3 behaald

Vorige week hebben wij met vlag en wimpel trede 3 van het PSO-keurmerk behaald! Daar zijn we trots op! Duurzaamheid is verweven in onze cultuur. We investeren niet alleen in een duurzame woningvoorraad, maar vinden het vooral ook ontzettend belangrijk dat we duurzame relaties met ons personeel aangaan. Je medewerkers maken namelijk het verschil. Wij bieden daarom gelijke kansen aan iedereen die ons en onze klanten verder brengt. Het PSO-keurmerk is daar dus ook een logisch gevolg van!

Petra van personeelszaken legt uit dat ondernemen om meer draait dan alleen maar winst maken: “Wij willen met onze organisatie bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke, sociale en milieuproblemen. Met die reden richten wij ons bijvoorbeeld op het verhogen van de arbeidsparticipatie van een kwetsbare doelgroep en nemen wij medewerkers in dienst die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.”

Onlangs publiceerden we een leuk interview over dit onderwerp met Petra en onze altijd goedlachse schilder René. Je leest het hele interview hier

Terug naar overzicht