Op eigen benen

Op eigen benen

Samen met sociale huisvesters werken we aan sociale oplossingen. Want als verduurzamingspartner zijn we actief in het hart van wijken en buurten en komen we regelmatig áchter de voordeur. Daar zien we dat niet iedereen even veel kansen heeft gekregen in het leven.

Het wel en wee van mensen raakt ons oprecht. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen. Dat betekent werk of een andere dagbesteding hebben waar je gelukkig van wordt. En je financiën op orde hebben. Want al het andere wordt onbelangrijk als je niet zeker weet of je je boodschappen kunt betalen.

Onder het enthousiasme van gespreksleider Janneke Wolfs, was onlangs de tweede bijeenkomst van ZOwonen en ketenpartners. Samen probeerden we de vraag te beantwoorden: ‘Hoe kunnen we nog menselijker ondernemen en hoe verbinden we kansen aan mensen, zodat op eigen benen staan makkelijker wordt?’ Natuurlijk is er niet maar één antwoord. Iedere bewoner is uniek en heeft iets anders nodig. Wél weten we dat we alleen door elkaars expertises te benutten, samen het verschil kunnen maken.

Wordt vervolgd!

Terug naar overzicht