Nieuws

Het is je vast niet ontgaan: Van der Meijs heeft een nieuwe look. Het vertrouwde logo met de gekleurde vlakken heeft plaatsgemaakt voor een fris nieuw logo en een strakke huisstijl. Onze mensen zijn in het nieuw gestoken, het wagenpark heeft een metamorfose ondergaan en ook onze website is compleet vernieuwd.

Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren stevig ontwikkeld. Het allround schildersbedrijf van weleer is uitgegroeid tot een totaalaanbieder in vastgoedonderhoud, met specialismen als energetische renovatie, resultaatgericht vastgoedonderhoud en 24/7 service en onderhoud. Hoogste tijd dus om ook onze uitstraling aan te passen. Dit heeft geleid tot een grondige ‘renovatie’ van onze look-and-feel. Met als resultaat een logo en huisstijl die recht doen aan wie Van der Meijs vandaag de dag is.

Bezoek onze nieuwe website

Meer weten over onze organisatie of onze activiteiten? Op deze website lees je er alles over. Ook zijn er speciale pagina’s voor bewoners, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op onderhoudsprojecten. Zo zetten we nog gerichter in op een blijvend goede score in klant- en bewonerstevredenheid.

Nog vragen?

Meer weten over onze nieuwe huisstijl of de ontwikkelingen binnen onze organisatie? Of interesse in samenwerking? Neem gerust contact op, wij gaan graag met je in gesprek.

Van der Meijs in het nieuw

Regelmatig nieuws en inspiratie ontvangen?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze vier keer per jaar per mail.

Draai uw scherm

Deze website werkt het beste als u het scherm draait