Voor wie

Gezondheidscentra, zorginstellingen en ziekenhuizen stellen hoge eisen aan huisvesting. Onderhoudsgemak, verblijfscomfort en een aangename uitstraling zijn essentieel, net zoals budgetzekerheid en beheersbaarheid van de kosten. Van der Meijs begrijpt dat en biedt zorgorganisaties passende onderhoudsscenario’s aan waarin al die aspecten samenkomen.

Zorgvuldig én betaalbaar onderhoud van zorgvastgoed

Geen zorgen over onderhoud

Een weloverwogen meerjarenonderhoudsplan is een investering die zich terugbetaalt. Onze vakmensen houden alle zorggebouwen doorlopend in de afgesproken conditie. Zo stel je ingrijpende renovaties uit én je bespaart op de onderhoudsbegroting. Wij weten uit ervaring dat dit vaak kostenbesparingen van wel 20% oplevert.

Energiebesparing door slimme maatregelen

Ook op de energielasten valt vaak winst te behalen. Van der Meijs loopt voorop als het gaat om het verduurzamen van panden. Slimme maatregelen leveren significante energiebesparing op. Plus een verbetering van het dagelijkse comfort voor cliënten en medewerkers.

Thuis in de zorg

Een prettige bijkomstigheid is onze ervaring met werken in en om zorginstellingen. We respecteren de rust en privacy van bewoners, beperken overlast tot een minimum en stemmen onze aanpak af op de omgeving en de cliënten.

Draai uw scherm

Deze website werkt het beste als u het scherm draait