Voor wie

Als woningcorporatie wil je je panden duurzaam onderhouden. Tegen zo laag mogelijke kosten en liefst zonder dat je er omkijken naar hebt. Zeker weten dat het onderhoudsproces optimaal verloopt, volgens een doordachte aanpak en met oog voor de bewoners? Kies voor samenwerking met Van der Meijs.

Vaste partner van woningcorporaties

Van planmatig tot mutatieonderhoud

Werken in een bewoonde omgeving: bij Van der Meijs zijn we niet anders gewend. Tel hierbij op het allround karakter van ons bedrijf én onze focus op het ontlasten van de corporatie én goede bewonerscommunicatie, en je begrijpt waarom veel woningcorporaties ons als vaste partner selecteren. Wij verzorgen onder meer:

Energetische renovatie

Bewoners lagere woonlasten en meer wooncomfort bieden? Met de juiste energetische maatregelen valt er vaak veel winst te behalen. Onze EPA-adviseur zet de zaken graag voor je in perspectief. Vervolgens verzorgen we de energetische renovatie van a tot en met z.

Goede communicatie met bewoners

Tijdens de uitvoering doen wij er alles aan om overlast voor bewoners tot een minimum te beperken. Maar onze aandacht voor bewoners begint al veel eerder. We zorgen dat mensen precies weten wat ze kunnen verwachten. Stuiten we op weerstand? Dan gaat onze bewonersbegeleider even langs. Zo zorgen we voor een vlot verloop. En dat werpt zijn vruchten af: in evaluaties beoordelen bewoners onze medewerkers regelmatig met een 10.

Resultaatgericht samenwerken in de praktijk

Steeds meer woningcorporaties ervaren de voordelen van resultaatgericht samenwerken (RGS) met Van der Meijs. Zoals Goed Wonen in Gemert, dat door deze samenwerking een kostenbesparing van zeker 20% realiseert én een besparing van de interne kosten. Lees meer over deze samenwerking in dit artikel

Draai uw scherm

Deze website werkt het beste als u het scherm draait