Bewoners

Goed en tijdig onderhoud aan je woning is belangrijk. Zo houden we je woning in een goede staat en dat komt je woongenot ten goede. De onderhoudswerkzaamheden kunnen natuurlijk wel wat hinder met zich meebrengen. Bij Van der Meijs doen we er alles aan om het onderhoud voor jou zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Wat je van ons mag verwachten:

1. Duidelijke informatie. Wanneer beginnen de werkzaamheden? Hoelang duren ze? En wat kun je precies verwachten? Vooraf ontvang je heldere uitleg van ons.

2. Goede bereikbaarheid. Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons altijd bellen, mailen of aanspreken tijdens het werk. Problemen lossen we doeltreffend op.

3. Vriendelijke medewerkers. Met onze mensen is het fijn samenwerken. Zij tonen begrip en denken met je mee.

4. Een nette werkwijze. Onze vakmensen zijn te gast in en om je woning en gedragen zich daarnaar. Zij respecteren je privacy en gaan zorgvuldig om met je spullen.

5. Zorgvuldige begeleiding. Zie je op tegen het onderhoud aan je woning? Of zijn er bijzonderheden of problemen? Onze bewonersbegeleider komt naar je toe en zoekt samen met jou naar een oplossing.

6. Afspraak is afspraak. Afspraken máken we niet alleen; we komen ze ook na. Daar mag je ons op vastpinnen.

7. Overlastbeperking. Helaas kunnen we hinder niet uitsluiten. Wel stellen we alles in het werk om geluid, stof, trillingen en andere vormen van overlast tot een minimum te beperken.

8. Slimme planning. Hoe beter wij onze werkzaamheden op elkaar afstemmen, hoe sneller we klaar zijn met jouw woning. En hoe minder last je van ons hebt. Wij besteden dan ook veel aandacht aan een slimme planning.

9. Kwaliteit. Goed vakwerk, daar gaan we voor. Wij dragen zelf verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van ons werk en gaan voor een optimaal resultaat. Een nette afwerking is ons visitekaartje.

10. De wil om te verbeteren. Hoe heb je onze werkwijze ervaren? Zijn er verbeterpunten? Na afloop komt onze bewonersbegeleider bij je aan de deur om je een aantal korte vragen te stellen. Zo kunnen we onszelf blijven verbeteren.

Vindt er binnenkort onderhoud aan je woning plaats? Lees de bewonersinformatie.

Draai uw scherm

Deze website werkt het beste als u het scherm draait